Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس پلیس فتای آذربایجان ‌غربی گفت: کشف جرایم فضای سایبری در آذربایجان‌ غربی نسبت به مشابه سال گذشته ۱۰۲ درصد افزایش داشته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه ، اکبر نصرتی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه 26 درصد جرائم سایبری در استان نسبت به مشابه سال گذشته کاهش داشته است اظهار داشت: پاسخگویی به مطالبات مردمی وظیفه و اولویت پلیس فتا بوده و در عمل به این وظیفه خطیر از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه متوسط ضریب نفوذ اینترنت در استان 80 درصد است افزود: پلیس فتا وظیفه امنیت در فضای مجازی را بر عهده دارد و در این مسیر با جدیت و دانش حداکثری فعالیت می کند.

رئیس پلیس فتای آذربایجان‌غربی با اشاره به اینکه به کارگیری نیروی‌های متخصص و تجهیزات به روز سبب کشف 102 درصدی جرائم سایبری در استان شده است، گفت: 22 درصد از این مجرمان زن و 78 درصد مرد بوده اند.

فرمانده انتظامی استان کرمان: کشف جرائم سایبری در استان کرمان به 83 درصد رسید جرائم سایبری در استان اردبیل 32 درصد کاهش یافت بیش از 30 درصد جرائم سایبری چهارمحال و بختیاری را کلاهبرداری تشکیل می‌دهد

وی تصریح کرد: از 102 درصد جرایم سایبری 48 درصد جرائم اقتصادی، 36 درصد اخلاقی و سه درصد سیاسی بوده که برداشت غیرمجاز از حساب افراد را 26 درصد شامل می‌شود.

نصرتی با اشاره به اینکه اعتماد، نقطه ضعف قربانیان و عامل اصلی کلاهبرداری‌های اینترنتی بوده است افزود: خانواده‌ها و افراد باید به دلیل گسترش بانکداری مجازی و به دنبال آن افزایش کلاهبرداری‌ها احتیاط مضاعفی کرده و به سایت‌های فروش که مجوز ندارند اعتماد نکنند.

وی عنوان کرد: برابر قانون هرگونه انتشار پیام، تصویر و فایلی که به اعضای خانواده منتسب می‌شود قابل پیگیری است و خانواده‌ها در مواجه با چنین مواردی به پلیس فتا مراجعه تا صحت و سقم موضوع بررسی شود.

رئیس پلیس فتا آذربایجان‌غربی تاکید کرد: چنانچه در هر ساعتی از شبانه روز وجهی از حساب شهروندان خارج شد، باید در سریعترین زمان به پلیس فتا مراجعه تا حساب مقصد مسدود شود.

وی از شناسایی و دستگیری 15 باند کلاهبردار با 46 متهم عامل در خصوص برداشت غیر مجاز از حساب دیگران در استان خبر داد و افزود: در این زمینه مبلغ 25 میلیارد ریال وجوه کلاهبرداری کشف و به صاحبان اصلی عودت شده است.

نصرتی گفت: شهروندان باید پیش از پرداخت وجوه در فضای مجازی حساب مقصد را بررسی و در صورت خرید مجازی حتما رسید گرفته تا در صورت مسروقی بودن جنس خریداری شده، قابل دفاع در مراجع قانونی باشد.

وی از راه‌اندازی مرکز فوریت های پلیسی فتا خبر داد و گفت: در این زمینه مرکز فوریت‌های پلیسی فتا با شماره 22112 تا آغاز سال جدید راه‌اندازی و به صورت 24 ساعته فعالیت خواهد کرد.

انتهای پیام/7548/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: جرائم سایبری در استان پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۹۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری از دانش آموزان در پوشش فروش سئوالات کنکور 

سرهنگ احسان بهمنی رئیس پلیس فتا استان هرمزگان گفت: کلاهبرداران و مجرمان سایبری از هر فرصتی برای سوء استفاده و کلاهبرداری از مردم استفاده می‌کنند گرچه پلیس فتا نیز بصورت مستمر با آنان برخورد کرده و عرصه را برای اقدامات مجرمانه این افراد ناامن کرده است، اما آگاهی مردم نیز عامل مهمی در ناکام گذاشتن این افراد است. 

وی با بیان این که کلاهبرداران با توجه به نزدیک شدن به کنکور اقدام به تبلیغات کذب درجهت خرید و فروش سوالات کنکور می‌نمایند، افزود: افراد کلاهبردار بعد از ارتباط با مشتریان خود و با جلب اعتماد آنها، با استفاده از پیام‌رسان‌های موازی اقدام به تبلیغ و فروش غیرقانونی برخی سوالات همراه با جواب می‌کنند که بسیاری از این سوالات مربوط به آزمون‌های سال‌های گذشته است. 

این مسئول انتظامی گفت: برخی از این کلاهبرداران با ادعا‌هایی نظیر تضمین قبولی در دانشگاه‌های عالی و کسب رتبه برتر در کنکور، داوطلبان و خانواده‌های آنان را اغفال می‌کنند و پس از دریافت وجوه میلیونی و کلاهبرداری نه تنها هیچ سوالی را ارسال نمی‌کنند بلکه دیگر پاسخگوی تماس‌های آنان هم نیستند.

رییس پلیس فتا استان هرمزگان با اشاره به اینکه چنین ادعا‌هایی مبنی بر فروش سوالات کنکور و حتی امتحانات نهایی در فضای مجازی کاملا جعلی بوده و دانش‌آموزان نباید به این آگهی‌های دروغین اعتنا نکنند، از عموم شهروندان خواست ضمن توجه جدی به توصیه‌های پلیس فتا فریب این گونه کلاهبرداری‌ها نخورند و در صورت مشاهده موارد مشکوک وهرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.gov.ir گزارش کنند و ویا از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ تماس حاصل نمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • تشکیل هیئت ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • گرد و غبار آسمان شهرهای جنوب آذربایجان‌غربی را فرا گرفت
  • آزادی ۲ زندانی جرائم غیر عمد در همدان
  • جشن گلریزان کمک به زندانیان جرایم غیر عمد در گرمسار
  • اضافه‌شدن حدود ۵۰۰ هزار مترمربع به فضای ورزشی آذربایجان‌غربی
  • پلیس در پی دستگیری عوامل نزاع و درگیری در ارومیه
  • افزایش تدریجی دمادر آذربایجان غربی
  • آبیاری ۸۰ درصد مزارع سبزی و صیفی آذربایجان‌غربی با نوار تیپ
  • کلاهبرداری از دانش آموزان در پوشش فروش سئوالات کنکور 
  • آبیاری بیش از ۸۰ درصد کشت‌های سبزی و صیفی در آذربایجان غربی با سیستم نوار تیپ