Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از خبرگزاری رویترز، بندیکت همیلتون، مدیرعامل کرول، یک شرکت تحقیقاتی خصوصی که برای مقابله با فروش کالاهای فیک از سوی برندهای بزرگ استخدام شده است، می‌گوید: «فیسبوک و اینستاگرام بازارهای کلیدی هستند که در آن کالاهای تقلبی به مردم فروخته می‌شود. ۱۰ سال پیش eBay و ۵ سال پیش، آمازون این نقش داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تحقیقاتی که توسط شرکت تحلیلی شبکه‌های اجتماعی Ghost Data انجام و به طور انحصاری با رویترز به اشتراک گذاشته شد، جعل‌کنندگان را نشان داد که از برندهای لوکس مانند گوچی، لویی ویتون، فندی، پرادا و شنل تقلید می‌کنند.

این شرکت در مطالعه ژوئن تا اکتبر ۲۰۲۱ بیش از ۲۶ هزار حساب جعلی فعال در فیسبوک را شناسایی کرد. در این تحقیقات در خصوص برندهای تقلبی که بر روی برنامه شاخص متا متمرکز شده بود، بیش از ۲۰ هزار حساب جعلی فعال در اینستاگرام نیز پیدا شد. سال قبل، اما نسبت به سال ۲۰۱۹ که حدود ۵۶ هزار حساب شناسایی کردند، کمتر بود. حدود ۶۵ درصد از حساب‌های موجود در سال ۲۰۲۱ در چین مستقر بوده و پس از آن ۱۴ درصد در روسیه و ۷.۵ درصد در ترکیه قرار دارند.

تجارت آنلاین یک اولویت کلیدی برای متا است که ویژگی‌های خرید جدیدی را ارائه کرده است که می‌تواند به رشد درآمد آن کمک کند.

در عین حالاکثر خریداران می‌دانند که با پرداخت ۱۰۰ دلار برای یک کیف دستی که بیش از ۵۰۰۰ دلار قیمت دارد، جنس اصل را دریافت نمی‌کند. کارشناسان اما می‌گویند، آسیب‌ها شامل ضربه به فروش و شهرت برندها، مسائل ایمنی احتمالی کالاهای غیرقانونی و ارتباط بین جعل و فعالیت‌های مجرمانه سازمان‌یافته است.

بیشتر بخوانید:

تهدید متا | اینستاگرام و فیسبوک اروپا را ترک خواهند کرد

متا در مبارزه با فروش کالاهای تقلبی به سایت‌های تجارت الکترونیک و بازارهای آنلاین پیوسته است. به گفته کارشناسان، برخلاف فهرست‌های عمومی در سایت‌های اختصاص داده شده به خرید مانند آمازون، پلتفرم‌های اجتماعی همچنین کانال‌های متعددی را در اختیار متخلفان قرار می‌دهند تا در فضاهای بسته پست منتشر کنند، پیام‌های خصوصی ارسال کنند و از محتوای ناپدید شونده مانند استوری اینستاگرام استفاده کنند.

کد خبر 656153 برچسب‌ها شرکت آمازون اینترنت - اینستاگرام اینترنت - فیسبوک

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شرکت آمازون اینترنت اینستاگرام اینترنت فیسبوک هزار حساب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۰۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰۰۰ میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی تزریق شد

مدیرعامل شرکت توانیر از تزریق دوباره ۵۰۰۰ میلیارد تومان به بورس انرژی خبر داد و گفت: براساس قولی که داده شده بود ۵ هزار میلیارد تومان در روز اول اردیبهشت به بورس انرژی تزریق شده بود و اکنون در هفته دوم اردیبهشت نیز ۵۰۰۰ میلیارد تومان دوم نیز تزریق شد.

به گزارش ایسنا، مصطفی رجبی مشهدی بابیان که این  اقدام یکی از گام های تعریف شده برای توقف موتور بدهی در صنعت برق است، گفت: پیش بینی می شود با تزریق این مبلغ و اعتبار باقی مانده در حساب های وکالتی شرکت های توزیع در هفته گذشته، شاهد افزایش حجم معاملات در بورس انرژی برای هفته آتی باشیم.

به گفته سخنگوی صنعت برق در هفته گذشته ارزش معاملات برق در بورس انرژی به ۱۲۱ میلیارد تومان رسید.

رجبی مشهدی ادامه داد: در همین راستا ۳۲ شرکت توزیع برق مورد نیاز خود را از بورس خریداری کردند.

وی گفت: همچنین در هفته گذشته سهم نیروگاه های خصوصی از برق عرصه شده در بورس انرژی ۴۶ درصد و سهم نیروگاه های دولتی ۵۴ درصد بوده است.

مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به عزم وزارت نیرو و شرکت توانیر از اجرای این طرح گفت: بر اساس رویه جدید مالی صنعت برق کشور، تمامی مبالغ واریزی به حساب مدیریت منابع صنعت برق به صورت منظم و به حساب شرکت‌های توزیع و همچنین حساب خرید برق شرکتهای توزیع واریز خواهد شد و خوشبختانه شاهد رونق و افزایش حجم معاملات در بورس انرژی هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سامانه دهک ریاست جمهوری فعال نشده است | مردم از باز کردن لینک ارسالی خودداری کنند
  • ایسنا: تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • اگر سود سهام عدالت نگرفتید بخوانید!
  • خبر مهم درباره واریز سود سهام عدالت | جیب دارندگان سهام عدالت پرپول می‌شود
  • تزریق ۵ هزار میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی
  • ۵ هزار میلیارد تومان دیگر به بورس انرژی تزریق شد
  • برای دومین بار؛ تزریق ۵ هزار میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی
  • اگر سود سهام عدالت دریافت نمی‌کنید بخوانید
  • ۵۰۰۰ میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی تزریق شد